Tangoresa till Budapest hösten 2020

OBS! Resan i maj 2020 är inställd pga för lågt deltagande.
Vi flyttar samma koncept till i höst, eller till maj 2021

Under 2020 kommer vi (jag och Carina från Tangorama) att genomföra en weekendresa till härliga Budapest, med fokus på tangokurser, milongor samt sightseeing och bad. I maj börjar det bli varmt och skönt i staden, och Lindblomsträden börjar blomma och dofta.
Vi har varit i staden snart 20 gånger, och precis som det låter, så älskar vi staden.
Den är lätt att hitta i, lätt att ta sig fram i och har många intressanta ställen att besöka t ex:
Saluhallen, Gellertberget, Fiskarbastionen, Buda hills, West End City, ett otal kyrkor och ett stort antal mysiga badhus med varma källor. Och då har vi ännu inte nämnt deras mat och dryck och Ruinbarerna…
Det finns många tangoställen, och vi kommer att arrangera flera workshops och tipsa om milongas. Vi kommer också att arrangera en utflyktsdag då vi tar oss runt och besöker utvalda ställen.

Programmet är preliminärt:

  •  Resdag och ankomst
  •  Sighseeing
  • 2 st Workshop  med Tango Factory Budapest, kvällsmilonga
  • Workshop förmiddag, eftermiddag bad (frivilligt), kvällsmilonga

. Flyg ordnar man själv, man kan flyga från Malmö/Sturup med Wizz Air (avgår kl 14 mån, ons, fre) , eller från Kastrup med Norwegian (12.10) eller RyanAir (19.50) . Samtliga är billiga. Vi tipsar om hur man förbeställer taxi direkt till hotellet . Betalas vid ankomst på hotellet.

Grundpriset kommer att inkludera hotell i 4 nätter (dubbelrum) inklusive 3 workshops plus en sightseeing (exkl eventuella inträden). Om man önskar kan man lägga till nätter. Det slutliga priset fastställs när vi vet antal deltagare. Då kommer även mer information och bindande anmälan att skickas ut. Räkna med ca 4000:- + flyg.

Som extra kan man gå på konserter, opera och sköna hälsosamma bad.

 

Välkomna att göra en preliminär förhandsanmälan!
Björn & Carina Edman

 

    Rumstyp (obligatorisk)
    dubbelrumEnkelrum